Vi hjælper hunde i hele Århusområdet

Hunden er menneskets bedste ven, og det er også tilfældet på Åbyhøj Dyreklinik i Århus. Dine hunde bliver passet og plejet på bedste vis hos os, og vi skaber tryghed omkring hele situationen, uanset om der er tale om en simpel vaccination eller en avanceret kirurgi-opgave. Har du en eller flere hunde, er de altid velkommen hos os. Vi er en dyreklinik med god plads til alle kæledyr, og et par livlige hunde er hyggeligt selskab.

Vi aflæser hundeadfærd

Ligesom mennesker har hunde følelser og kan udtrykke dem gennem deres kropssprog. Når du kan læse hundeadfærd, bliver det meget nemmere at forstå dine hunde og deres behov, derfor er vores team trænet i at læse hundeadfærd, når dine hunde kommer ind på klinikken. Det er deres kropsprog, som er med til at fortælle os, hvor det gør ondt, og hvor vi kan hjælpe.

Udstyret er i orden for dine hunde

For at være blandt de bedste dyreklinikker, der kan varetage dine hunde bedst muligt, kræver det, at vi har moderne udstyr og faciliteter, der kan opfylde behovet for undersøgelse og behandlinger af dine hunde.

Foruden udstyret er vi et kompetent team, der består af en fagdyrlæge, dyrlæge, veterinærsygeplejersker og elever, som alle er her for at passe godt på dine hunde. Vi udfører:

  • Vaccination
  • Ultralyd scanning
  • Tandbehandling
  • Røntgenbehandling
  • Pelspleje
  • Og hvad der ellers kommer dine hunde til gode

Desuden har vi en shop i klinikken, som byder på godbider og legetøj.

Hjælp dine hunde i Århus og omegn

Åbyhøj Dyreklinik ligger centralt i Århus, og det er nemt og hurtigt at finde os selv i akutte situationer. Dine hunde er i trygge hænder, med det samme I træder ind ad døren til klinikken, og vi giver al den pleje og omsorg, der er brug for, for at dine hunde kommer ud ad klinikken igen med opløftet humør.