Åbyhøj Dyreklinik blev grundlagt i 1983. Siden da har vi behandlet tusindvis af familiedyr – især hunde og katte – altid med baggrund i den nyeste faglige viden.

I 2017 indviede vi katteklinikken, der, som navnet antyder, er forbeholdt vores kattepatienter. Hunde og andre kæledyr tager vi kærligt imod i vores ”gamle” klinik i baghuset.

På vores klinik kan du få opfyldt stort set alle veterinære behov, lige fra vaccinationer, tandbehandlinger, adfærdsrådgivning til avanceret kirurgi og medicinsk diagnostik og behandling. Vi er primært specialiseret indenfor hunde, katte, kaniner og gnavere. Ligger dit dyrs behov udenfor vores kompetenceområder, så hjælper vi dig altid videre til en specialist på det pågældende område.

Vores slogan er ”vi behandler dit dyr, som var det vores eget” og det gør vi meget ud af at efterleve. Alle på klinikken er her, fordi vores hjerter banker for dyrene, og det skal dyrene også mærke, når de besøger os.

Vi er i dag 3 dyrlæger, 6 autoriserede veterinærsygeplejersker og 2 elever.

Vi lægger vægt på en hyggelig atmosfære med en personlig og individuel betjening. God service er alfa omega hos os, uanset om du besøger os på klinikken eller kontakter os per telefon.

Tidsbestilling er nødvendig.

Vi har gode adgangsforhold for kørestolsbrugere.