På Åbyhøj Dyreklinik tilbyder vi dig og din hvalp at deltage i vores Puppy Classes (hvalpeklasser).

Formålet med hvalpeklassen er 1) at socialisere hvalpen og 2) at bibringe ejerne en lang række vigtige informationer.

Kurset er delt op i 3 lektioner af ca. 1½ times varighed.

  1. Første lektion varetages af veterinærsygeplejerske Sussi Hansen og omhandler hvalpens ”røgt og pleje”. Her gennemgås emner som tandbørstning, pelspleje, negleklip og alm. håndtering. Også foder, tyggeting og godbidder kommer vi ind på. Og så er der selvfølgelig plads til at udveksle erfaringer med de andre hvalpe ejere.
  2. Anden lektion omhandler sundhed og sygdom. Dyrlæge Johan Mikkelsen fortæller om de mest almindelige lidelser hos hvalpe. Om hvad man selv kan gøre hvis ulykken er ude og hvornår det er vigtigt at opsøge dyrlæge i en fart. Johan svarer også gerne på spørgsmål om hvalpens helbred.
  3. Tredje lektion er om adfærd. Jørgen Mikkelsen taler om problem hunde og hundeproblemer. Om hvordan man forebygger adfærdsproblemer og får en god start med hvalpen. Jørgen kommer ind på emner som renlighed og alene hjemme problemer. Han fortæller om hvordan man styrer leg og undgår aggressivitet. Og der er også plads til de spørgsmål om de udfordringer, som de fleste hvalpe ejere oplever.

Kurset koster 300 kr. for tre lektioner og alle hvalpe får en lille hvalpepakke med hjem.

I forbindelse med Puppy Classes tilbyder klinikken 10 % på foder og loppemidler samt 20 % på alle andre artikler i vores pet-shop.

Kig ind og meld dig og din hvalp til eller ring på tlf. 86153244.

Billeder fra vores Puppy classes