Har du lyst til at høre lidt fra vores dagligdag på Åbyhøj Dyreklinik, så følg med på vores facebookside, hvor vi opdaterer løbende med nyheder, relevant information, historier og søde billeder fra klinikken.

Nytårsmedicin
HUSK at få bestilt nytårsmedicin, hvis din hund eller kat har behov for det til nytår. For at vi kan udlevere receptpligtig medicin, skal vi have tilset din hund eller kat indenfor det sidste år. Dvs. er det mere end 1 år siden, skal du bestille en tid til sundhedseftersyn.

Renovering af Åbyhøj Dyreklinik
De gamle lokaler har gjort det godt, men kunne næsten ikke mere. I juli 2021 påbegyndte vi en omfattende renovering af klinikken. Vi har bl.a. fået nyt venteværelse, nye konsultationer, kontor og operationsstue. I november rykkede vi endelig ind i de fine nye lokaler, og vi glæder os til at tage imod alle vores kære patienter.

Personale
Hvis du synes, at der har været mange nye ansigter på klinikken på det sidste, så er det helt forståeligt. Vi har både udvidet lidt i staben, fået to nye elever og så har vi haft et par stykker på barsel, hvor der har været vikarer. Nu er det faste hold genetableret – dog leder vi efter den helt rigtige nye dyrlæge til vores skønne team – giv endelig lyd, såfremt du kender en dygtig dyrlæge😊

Nyt røntgenudstyr
I 2021 har vi fået installeret helt nyt og moderne digitalt røntgenudstyr.

Hills loyalitetsapp
Vi forhandler foder fra Hills på klinikken. De har udviklet en ny app, hvor man kan optjene rabat, hver gang man køber et Hills produkt. Du skal hente appen på din telefon, og oprette dig som bruger. Herefter kan du indløse en velkomstrabat på 75/150 kr (lille/stor pose) når du køber den første pose hos os. Efterfølgende optjener du en procentsat rabat, hver gang du køber et Hills produkt. Rabatten kan bruges ved næste køb. Husk at gøre personalet opmærksom på, at du har appen 😊