Søg
Close this search box.

Negleklip

Vi klipper naturligvis meget gerne din hunds (eller kats) negle. Vi tilbyder endda to gratis negleklip årligt, når du har fået din hund eller kat vaccineret hos os.

MEN:
Negleklip må ikke blive et overgreb!

Negleklip af hunde

Vi klipper neglene, såfremt hunden er tryg ved det. Og vi bruger gerne god tid på at øve, for at det skal blive så positiv en oplevelse som muligt. Det er altid bedre at nøjes med to negle uden protester, fremfor at gennemtvinge fuldt negleklip på alle poter.
Er hunden ikke tryg, og stritter imod, så tilbyder vi at man kommer en anden dag, og får det gjort i en let bedøvelse. På den måde får vi klaret de lange negle, og så er der god tid til at træne negleklipning efterfølgende.

Hvorfor holder vi ikke bare godt fast, og gør det hurtigt?

Med årene har vi lært, at negleklipning ofte er skyld i dyrlægeskræk. Og det er synd for dyrene. De forbinder det at komme ind til dyrlægen, med noget ubehageligt, hvilket gør undersøgelser mere og mere vanskelige med tiden.

Desuden er det svært at klippe negle på en hund, der ikke står stille og måske forsøger at bide os. Det kan resultere i, at man kommer til at klippe for langt. Hvilket gør hele oplevelsen endnu dårligere.

Træning til negleklip starter optimalt, ligesom med det meste andet, allerede når hunden er hvalp – men det er aldrig for sent. Vi vil meget gerne hjælpe jer med hvordan I får trænet jeres hund til at finde sig i at få klippet negle.

Menu

Kontaktoplysninger