Søg
Close this search box.

Pelspleje

Langpelsede katte og hunde kan ofte præsentere en stor udfordring for deres ejere, især når det kommer til pelspleje. Uden regelmæssig og korrekt pleje kan der opstå filtknuder, som ikke blot er ubehagelige, men også potentielt skadelige for dyrets velbefindende.

Åbyhøj Dyreklinik tilbyder en professionel løsning med klipning og udredning af pelsen, udført med skånsomt udstyr og under let bedøvelse for at minimere stress og ubehag for dyret. Det er vigtigt at være opmærksom på eventuelle underliggende årsager til pelsproblemer, som kan indikere sundhedsmæssige udfordringer. For hunde, der ikke tolererer traditionel soignering, tilbyder klinikken en beroligende behandling, der gør det muligt at udføre nødvendig pleje uden stress.

Kat

Mange mennesker oplever problemer med at børste eller klippe deres langpelsede katte. Det resulterer i ubehagelige filtknuder i pelsen. Disse filtknuder er ikke nemme selv at fjerne. Og vi oplever ikke sjældent, at en ulykkelig ejer kommer med en kat med sår som skal syes, efter mislykket forsøg på klipning.

Vi kan tilbyde klipning og udredning. Vi har det nødvendige udstyr i form af klippemaskiner og børster, som ikke skader kattens sarte hud. Behandlingen foregår i en let bedøvelse, for at skåne katten så meget som muligt.

OBS: man bør være opmærksom på, om pludseligt opståede pelsproblemer eller aggression mod børsten kan have en bagvedliggende årsag. Det kan f.eks. være, at katten har fået gigt, og det derfor er begyndt at gøre ondt at soignere sig.

Hund

For nogle hunde er hundefrisør ikke en mulighed. Det kan være, at de er bange for det eller blot ikke finder sig i soigneringen. Her kan vi tilbyde hjælp.
På klinikken kan vi give lidt beroligende medicin, så hunden sover fra behandlingen. Det giver mulighed for at få ordnet den nødvendige udredning/klipning på en god og sikker måde. Samtidig kan vi få tjekket f.eks. tænder, ører, negle og hvad der ellers kan være svært at få lov til i vågen tilstand.

Menu

Kontaktoplysninger