Søg
Close this search box.

Om dyreklinikken

På vores klinik kan du få opfyldt stort set alle veterinære behov, lige fra vaccinationer, tandbehandlinger, adfærdsrådgivning til avanceret kirurgi og medicinsk diagnostik og behandling. Vi er primært specialiseret indenfor hunde, katte, kaniner og gnavere. Ligger dit dyrs behov udenfor vores kompetenceområder, så hjælper vi dig gerne videre til en specialist på det pågældende område.

Vores slogan er ”vi behandler dit dyr, som var det vores eget” og det gør vi meget ud af at efterleve. Alle på klinikken er her, fordi vores hjerter banker for dyrene, og det skal dyrene også mærke, når de besøger os.

God service og hyggelig atmosfære

Vi lægger vægt på en hyggelig atmosfære med en personlig og individuel betjening. God service er højt prioriteret hos os, så du altid føler dig velkommen og godt vejledt.

Lidt historie

Åbyhøj Dyreklinik blev grundlagt i 1983, hvor dyrlæge Peter Iversen lejede sig ind i bygningerne på Haslevej 10. Huset, som er fra 1927, har tidligere huset smedieværksted og senere bilværksted med møntvaskeri i baghuset. I oktober 1984 tiltrådte dyrlæge Jørgen Mikkelsen som Peters partner, hvorefter de købte bygningerne, og drev Åbyhøj Dyreklinik sammen i 26 år. I 2010 solgte Peter sin del af klinikken til Jørgens søn, dyrlæge Johan Mikkelsen. Og da Jørgen i 2019 gik på pension, overtog Johan hele ejerskabet.

Vi er i dag 3 dyrlæger, 7 autoriserede veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

Menu

Kontaktoplysninger